El guardó té com a objectiu fomentar la producció de contingut audiovisual en format podcast a Tordera

">

Ràdio Tordera impulsa la primera edició del Premi Podcast

Última revisió 06-09-2023 11:22
06/09/2023

El guardó té com a objectiu fomentar la producció de contingut audiovisual en format podcast a Tordera

Obertes les inscripcions per la primera edició del Premi de Podcast Ràdio Tordera, un concurs que vol impulsar la creació del podcàsting al municipi de la mà de l’emissora. Les inscripcions aniran de l’1 de setembre al 31 de desembre i s’haurà d’omplir un formulari que estarà publicat a la web (www.radiotordera.cat) i a les xarxes socials de l’emissora. Allà caldrà detallar les dades del treball, adjuntar els documents sonors i una memòria del projecte.

El producte ha d’haver estat publicat a qualsevol plataforma d’àudio, vídeo o ràdio. I ha d’haver estat emès en català. Ràdio Tordera també permet que el treball que tingui un sol episodi o diversos, mentre que accepta que la producció es pot presentar a títol individual o bé conjuntament quan es tracti d’un producte coproduït per dues o més persones, organismes o empreses.

Entre les categories s’hi troba el Millor podcast de ficció, el Millor podcast de narrativa no-ficció, el Millor podcast conversacional, el Millor podcast branded content, el Premi del públic i la Categoria per votació popular entre els 10 podcasts més escoltats. De la mateixa manera, els guanyadors rebran una recompensa econòmica: el primer classificat, 300€; el segon classificat, 200€ i el tercer classificat, 150€.

Per altra banda, Ràdio Tordera ofereix a tots els participants la possibilitat de difondre el seu contingut a través de l’FM, el seu viver de podcasts i les seves xarxes socials. Tots els podcasts participants s’hi podran acollir, i els podcasts guardonats tindran a la seva disposició un horari considerat de millor màxima audiència.