S'exhaureixen les entrades per la festa de cap d'any al Pavelló dels Països Catalans

Última revisió 18-01-2023 12:51
01/12/2022

Després de dos anys d'aturada per la pandèmia i les restriccions sanitàries, la Regidoria de Joventut ja està preparant la festa de Cap d'Any que acollirà el pavelló dels Països Catalans i que donarà la benvinguda al 2023.

L'entrada serà gratuïta però enguany serà obligatori adquirir les entrades anticipadament per una millor comoditat i control d'aforament, que serà limitat. Cada entrada serveix per a una única persona i, un cop registrada en el moment d'accedir al recinte, ja no es podrà tornar a utilitzar per part d'una altra persona. Per tant, les reproduccions o falsificacions no seran vàlides.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats per una persona adulta i presentar la corresponent autorització escrita. 

DESCARREGA L'AUTORITZACIÓ DE MENORS DE 16 ANYS DES D'AQUÍ

S'han exhaurit totes les entrades disponibles presencialment, per tant tampoc es podran adquirir entrades on-line. A través d'aquest enllaç on-line podeu registrar-vos a la llista d'espera.

En cas que finalment no puguis assistir a la festa o et sobri alguna entrada, retorna-la i així alguna altra persona en podrà gaudir.

NOMÉS ES PODRÀ ACCEDIR A LA FESTA DE CAP D'ANY AMB ENTRADA PRÈVIA. 

L'ambientació musical d'aquest any serà a càrrec de Dj Sendo, que ha preparat una selecció musical variada per a l'ocasió. El servei de bar anirà a càrrec de la Peixera i l'Athletic Club Tordera Parc. 

La festa començarà a la una de la matinada i està previst que s'allargui fins a les 5:30h.