T'agradaria col·laborar amb l'arribada dels Reis d'Orient a Tordera?

Última revisió 18-01-2023 14:13
15/11/2022

La Regidoria de Festes, de la mà de la Comissió de Festes, treballa des de fa setmanes en l'arribada de la comitiva dels Reis Mags de l'Orient a Tordera, la nit del 5 de gener. Enguany, la Regidoria de Festes aposta per recuperar el format de la nit més màgica de l'any i per aquest motiu es necessiten voluntaris per fer-ho possible.

La crida a la participació s'adreça a totes les persones majors de 13 anys, entitats i a les colles que tinguin ganes de fer ben vistosa i participativa l'arribada dels Reis Mags. 

Si esteu interessats a donar un cop de mà de manera voluntària us podeu inscriure a través d'aquest formulari, fins al 22 de desembre.

Els nois i noies menors d'edat hauran de presentar a l'autorització paterna/tutorial a Serveis Personals per participar-hi. L'autorització la podeu descarregar d'es d'aquest espai i presentar-la el dia de la reunió informativa que tindrà lloc properament. També es pot adjuntar en el formulari d'inscripció. 

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb l'Àrea de Serveis Personals (Tel. 937643717 / o whatsApp 669366000)

Formulari d'inscripció

Autorització per a menors d'edat

Documents adjunts