Tordera celebrarà la Festa Major del 18 fins al 27 d'agost

Última revisió 28-07-2023 12:55
28/07/2023

Reserva les dates! Propostes culturals, esportives i musicals per a tots els gustos.

L’Ajuntament de Tordera, a través de les regidories de festes i joventut conjuntament amb les entitats, comissió de festes i els diferents departaments municipals, ja treballen per deixar-ho tot a punt per gaudir d’una nova programació de la festa major de Tordera 2023.

La majoria de les propostes, adreçades a tots els públics, es concentraran del divendres 18 fins al diumenge 27 d’agost. A més, torna el sopar de colles coincidint amb la revetlla de Santa Maria, el 14 d’agost, a la plaça de l’Església, com a prèvia de Festa Major.

La programació d'enguany de Festa Major presenta novetats i activitats tradicionals per a tothom. Entre les propostes que mai fallen hi ha el Concurs de Casells de Sorra, i Correfoc el dimecres 23 d’agost. L'endemà, la cursa del Cos tornarà a ser el punt històric de la festa en una jornada que acabarà amb el ja tradicional Piromusical, entre moltes altres propostes. El Cercatasques serà el divendres 25 d’agost. Els concerts de tarda i balls de vespre dels dies 24 i 25 d’agost tornen per fer gaudir al públic torderenc. El grup d'animació infantil el "Pot Petit" actuarà el dia 26 d'agost a les 11h en el Parc Prudenci Bertrana. 

Activitats culturals, participatives i esportives seran protagonistes en aquesta Festa Major.

Enguany, les barraques, se celebraran novament al parc Prudenci Bertrana, un espai que permet respectar totes les condicions recomanades per viure aquests tipus d'esdeveniments multitudinaris que, com sempre, seran totalment gratuïts. Per a l'ocasió, es doblarà el nombre d’efectius de seguretat privada per garantir unes jornades segures per a tothom.Els concerts i els balls de les orquestres de la Festa Major se celebrarant a la Pista de l'Amistat. 

A més, s’ha ampliat el nombre de barraques d'entitats disponibles, passant de 4 a 6 en total. Les barraques son del dimecres 23 fins dissabte 26 d’agost.

Ben aviat la regidoria de festes i joventut de l’Ajuntament de Tordera desvetllarà la programació definitiva de la Festa Major de Tordera 2023.

Els grups “The Tyets, La Fúmiga i Flashy Ice Cream encapçalen el cartell dels grups musicals de la Festa Major de Tordera 2023