El passat dilluns 8 de maig de 2023, es va portar a terme un operatiu en contra la defraudació de llum i aigua.

">

Un nou dispositiu de la Policia Local de Tordera, Aquàlia i Endesa contra la defraudació de llum i aigua a diferents zones de Tordera

Última revisió 15-05-2023 11:58
15/05/2023

El passat dilluns 8 de maig de 2023, es va portar a terme un operatiu en contra la defraudació de llum i aigua.

Aquest dispositiu està previst que s'allargui durant les properes setmanes i mesos a diferents zones estratègiques del nucli urbà, urbanitzacions i disseminats, on des de la Policia Local de Tordera, ja mesos que s'estan duent investigacions prèvies, sobretot en especial prioritat a edificacions conflictives que alterin el descans dels veïns i veïnes.

El dilluns 8 de maig, es van començar les actuacions a la urbanització de Niàgara Parc, on es van materialitzar 8 talls de fluid elèctric il·legal a 8 vivendes de les quals 6 també tenien l'aigua enganxada fraudulentament.

Gràcies a la bona col·laboració entre la Policia Local de Tordera i el cos de Mossos d'Esquadra, en un dels habitatges investigats, si va trobar una gran plantació de marihuana, amb un total de 1.400 plantes, amb la detenció de l'únic ocupant que es trobava dins l'habitatge en el moment dels fets. Posteriorment, dimecres dia 10 de maig, la persona detinguda va passar a disposició judicial i el jutge va decretar presó.

Des de la policia local, es vol recordar a la ciutadania, que la defraudació elèctrica o d'aigua, comporta sancions econòmiques molt elevades. També és important recordar, que la col·laboració ciutadana és molt important per iniciar una investigació, i es demana que si algú/na en té alguna informació contacti amb la Policia Local al telèfon 937640615.