Si es presenta la inscripció des d'avui fins al diumenge 11 de febrer, s'aplicarà un 25% de descompte en la quota de contractació d'espai.

">

Obert el període per presentar sol·licituds per participar en la Fira Mercat del Ram 2024

Última revisió 12-02-2024 12:54
31/01/2024

Si es presenta la inscripció des d'avui fins al diumenge 11 de febrer, s'aplicarà un 25% de descompte en la quota de contractació d'espai.

Des de l'Ajuntament de Tordera ja es comença a preparar i perfilar l'edició 2024 de la Fira Mercat del Ram i la mostra d'associacionisme local. Se celebrarà els propers 22, 23 i 24 de març al recinte firal del Parc Prudenci Bertrana. Des d'aquesta mateixa setmana ja s'ha obert el període per presentar sol·licituds per participar en l'esdeveniment que arriba a la seva 47a edició.

Com a novetat principal, si es presenta la inscripció fins al diumenge 11 de febrer, s'aplicarà un 25% de descompte en la quota de contractació d'espai.

El termini de sol·licitud finalitza el divendres 23 de febrer.

Per tal de seguir el procés d'inscripció i organització de l'activitat compartim els dos enllaços:

Empreses, comerços, serveis i artesania

Mostra d'associacionisme local de la Fira del Ram 2024

T'agradaria patrocinar la Fira Mercat del Ram de Tordera? 

Patrocinar un esdeveniment com la Fira Mercat del Ram implica aconseguir visibilitat de la teva marca, empresa o producte durant l'esdeveniment. Us brinda l'oportunitat d'augmentar la visibilitat de la vostra marca davant d'un públic específic. El vostre nom i logo poden ser destacats en materials promocionals, bàners, llocs web de l'esdeveniment i més. Per a més informació us podeu adreçar promocioeconomica@tordera.cat o bé trucant al 93 764 28 16.