Tordera organitza activitats a l'entorn del 8M, Dia Internacional de les Dones

Última revisió 08-03-2023 08:09
08/03/2023

Un any més, Tordera organitza aquesta setmana diferents activitats a l'entorn de la commemoració del Dia Internacional de les Dones el proper 8 de març. Des de la regidoria d'Igualtat conjuntament amb l'Associació de dones torderenques, la Biblioteca Municipal i el Casal de Joves tenen a punt diferents iniciatives programades:

El dimecres 8 de març a les 17:30h a la plaça de l'Església, es farà la lectura del manifest a càrrec de l'Associació de dones torderenques. Aquella mateixa tarda també es farà teatre d'improvisació amb "4 ovaris" a càrrec de la companyia 2x2 i les diablesses de la Colla de Diables de Tordera faran una actuació de foc.

El Casal de Joves, impulsa el joc de "Qui és qui?" Exemples de 12 grans dones científiques de la història. Totes les persones que participin i completin el circuit de plafons repartits per equipaments municipals i endevinin el nom de cada personatge que trobaran en el codi QR podran guanyar obsequis relacionats amb la campanya de visibilitat i conscienciació del 8M i premis culturals.

A més també podreu participar en el "Joc feminisme a taula": 100 fites del feminisme i algun entrebanc.

Des del passat dilluns 27 de març fins el dijous 9 de març podeu gaudir de l'exposició "Les dones treballadores fem poble" preparada per l'Associació de dones torderenques. 

En el marc institucional, el Ple de l'Ajuntament en la sessió ordinària del passat 23 de febrer, es va llegir la declaració relacionada amb el Dia Internacional de les Dones