L'Organisme de Gestió Tributària avisa de possibles estafes en el cobrament d'impostos o taxes

Última revisió 14-07-2023 12:12
13/07/2023

L'Organisme de Gestió Tributària insisteix que mai no sol·licita per correu electrònic, SMS o Bizum informació confidencial, econòmica o personal.

La Policia Local de Tordera, regidoria de seguretat i Organisme de Gestió Tributària ha tingut constància de l’existència d’una possible estafa telefònica al municipi. Els estafadors es fan passar per treballadors municipals i reclamen als ciutadans fer el pagament d’impostos mitjançant una transferència o targeta de crèdit.

L'Organisme de Gestió Tributària ha alertat que l'estafa suposa una suplantació de la identitat i demanen a l'afectat el pagament o transferència per diferents motius. Els estafadors poden reclamar el cobrament de la taxa d'escombraries comercials.

La Policia de Tordera, regidoria de seguretat i Organisme de Gestió Tributària insta a la ciutadania a no facilitar dades bancàries per telèfon i a no fer efectiu cap pagament a través d’aquest procediment. Tanmateix, es recomana a la ciutadania que estigui alerta a possibles estafes iguals o similars i que avisi a les persones del seu entorn que consideri que poden ser més vulnerables.